Åter till Telia TV, bredband, telefoni

 Telia Smart

         

Större format = Klicka på bilden      

 

Text från Telia hemsida:

Så här fungerar det

Telia Smart är ett trådlöst, säkert och lättskött hemmanätverk som styrs av en Gateway. Den kan kommunicera trådlöst med en mängd tekniktillbehör. Du kan koppla in datorer, nätskrivare, spelkonsoller och annan hemelektronik så att alla enheterna fungerar tillsammans. Gatewayen är redan från start förprogrammerad med en brandvägg.

Anslutningar

Du får trådlös dataöverföring (med 802.11n-standard) till din dator. För att ansluta andra enheter till Gatewayen finns fyra ethernetanslutningar, ett WAN-uttag och två usb 2.0-portar.

 

Tryggt och säkert

För att obehöriga personer inte ska kunna använda ditt trådlösa nätverk eller avlyssna trafikenär det redan från början krypterat enligt en metod som kallas WPA/WPA2. Vi hjälper Dig också att upptäcka eventuella fel och reparera Ditt nätverk på distans. Via vår support kan Du alltid få mjukvaran i Din Gateway uppdaterad.

 

Om Du stöter på problem

Ring 020-240 250. Behöver Du extra hjälp, t.ex. Din dator är seg, Du hittar inte drivrutinerna eller om Du behöver hjälp med aktivering av usb-port, kontakta Premiumsupport